marți, 21 aprilie 2009

Indagra 2009

In perioada 20-23 mai va avea loc a 2-a editie IndAgra Food & Drink- Expozitie internationala de produse si echipamente din industria alimentara si a bauturi

Tematica IndAgra Food & Drink
 1. SALON DE INDUSTRIE ALIMENTARA 
1.1 Masini, utilaje si tehnologii pentru prelucrarea carnii 
1.2 Masini, utilaje si tehnologii pentru prelucrarea laptelui 
1.3 Masini, utilaje si tehnologii pentru prepararea produselor de panificatie, pastelor fainoase, produselor de cofetarie, dulciurilor 
1.4 Alte masini, utilaje si tehnologii pentru industria alimentara 
1.5 Aparatura de laborator 
1.6 Sisteme de cântarire 
1.7 Produse alimentare 
1.7.1 Produse lactate 
1.7.2 Produse de panificatie, paste fainoase 
1.7.3 Produse de cofetarie, dulciuri 
1.7.4 Miere si produse apicole 
1.7.5 Arome, esente, coloranti; aditivi pentru industria laptelui si a panificafliei 
1.7.6 Legume si fructe; conserve 
1.7.7 Carne, preparate si semipreparate din carne, conserve 
1.7.8 Membrane artificiale si naturale 
1.7.9 Condimente, arome, esente, coloranti; aditivi pentru industrializarea carnii 
1.8 Uleiuri si grasimi vegetale 
1.9 Software specific industriei alimentare 
1.10 Echipamente de protectie pentru industria alimentara
1.11 Igienizare, detergenti, dezinfectanti pentru industria alimentara 
1.12 Instalatii frigorifice (panouri termoizolante, instalatii de racire a laptelui, camere frigorifice, etc) 
2. Proshop – Salon Comercial specializat pentru dotarea magazinelor, prezentarea marfurilor si promovarea vanzarilor. 
2.1. Mobilier specific comertului din industria alimentara 
2.2. Echipament tehnologic si comercial 
2.3. Echipament frigorific pentru comertul din industria alimentara 
2.4. Etichetare si marcare 
2.5. Hardware si software pentru magazine
2.5.1. Imprimante, masini de numarat bancnote 
2.5.2. Tehnologii coduri de bare 
2.5.3. Aplicatii economice 
2.5.4. Baze de date 
2.5.5. Sisteme de gestiune baze de date 
2.5.6. Comert electronic 
2.5.7. Supraveghere electronica antiefractie si antiincendiu 
2.6. Echipamente climatizare 
2.6.1. Sisteme de racire/ incalzire 
2.6.2. Sisteme de ventilare 
2.6.2. Aer conditionat 
2.7. Sisteme de securitate 
2.8. Promovarea vanzarilor 
2.8.1. Echipamente si tehnici pentru publicitatea in interiorul magazinelor/ centrelor comerciale 
2.8.2. Echipamente si tehnici pentru publicitatea in exteriorul magazinelor/ centrelor comerciale 
2.9. Intretinerea spatiilor comerciale, echipament automatizat pentru curatenie. 
2.10. Uniforme pentru personal 
2.11. Transport logistica si depozitare
2.11.1. Mijloace si mecanisme de depozitare 
2.11.2. Echipamente de ridicat si stivuit 
2.12. Mediul inconjurator al complexelor comerciale 
2.13. Servicii de reparatie si intretinere 
2.14. Publicatii de specialitate 
3. SALON DE PRODUSE ECOLOGICE – ECO AGRICULTURA 
3.1 Producatori agricoli 
3.2 Producatori inputuri 
3.3 Unitafli de cercetare 
4. SALON DE PISCICULTURA 
4.1 Tehnologii de reproducere si crestere artificiala a pestelui
4.2 Tehnologii de pescuit 
4.3 Tehnologii de conditionare, transport si depozitare 
4.4 Industrializarea pestelui
4.5 Fructe de mare
5. Salon de Vinuri 
5.1. Vinuri 
5.1.1. vinuri albe 
5.1.2. vinuri rosii 
5.1.3. vinuri roze 
5.2. Vin spumant obtinutdupa metoda traditionala Champenoise in sortimente alb si roze 
5.2.1. brut 
5.2.2. Sec 
5.2.3. Demisec 
5.2.4. Demidulce 
5.3. Produse chimice destinate viticulturii
5.3.1. Ingrasaminte, stimulatori de crestere, ierbicide 
5.3.2. Insecticide/Acaricide 
5.3.3. Fungicide 
5.3.4. Produse chimice pentru tratarea semintelor si materialului saditor 
5.3.5. Produse chimice pentru tratarea vinurilor (llimpezirea, stabilizaarea si conservarea vinurilor 
5.4. Echipamente si tehnologii pentru industria vinului 
6. SALON DE BAUTURI 
6.1. Bauturi nealcoolice
6.1.1. Sucuri 
6.1.2. Concentrate din fruce
6.1.3. Ape minerale 
6.2. Bauturi Alcoolice 
6.2.1. Vermut 
6.2.2.Tuica 
6.2.3. Rachiuri naturale
6.2.4. Distilat din vin (vinars) 
6.2.5. Bauturi spirtoase obtinute din aclool alimentar sau din distilare directa (wisky, gin, vodka, ouzo etc)
6.2.6.Lichioruri 
6.2.7. Rom 
6.3 Bere si ingrediente prntru producerea berii 
6.4. Tutun, cafea 
6.4.1. Tutun si accesorii destinate fumatorilor 
6.4.2. Cafea 
6.5. Echipamente si tehnologii pentru industria de: 
6.5.1. Bauturi Alcoolice 
6.5.2. Bauturi nealcoolice 
6.5.3 Bere 
6.6. masini, utilaje pt spalarea recipientilor si imbutelierea bauturilor 
6.7. Alte echipamente si tehnologii 
6.8. Literatura de specialitate
Mai multe detalii aici